Депутатът Стефан Бурджев за евро-изборите: Електоралният ни потенциал и недоволството от сегашното управление са основание за сериозен успех на БСП!

11.02.2019 10:46

„Мисля, че ще имаме 6 евродепутати със сигурност“, това прогнозира . народният представител от БСП Стефан Бурджев в интервю в предаването „Беновска пита” по Канал 3. Основание за този резултат на предстоящите избори за Европейски парламент той вижда в електоралния потенциал на Левицата, както и в недоволството на хората от сегашното управление и възможния наказателен вот. От думите му стана ясно, че в момента в структурите на социалистическата партия вървят номинациите на кандидатите за евро-депутати, като окончателното решение ще бъде взето на Националния съвет на БСП.
„Преди две години Корнелия Нинова отвори темата за паралелната държава. А реално преди няколко дни Бойко Борисов потвърди нейната теза. Той каза, че като от борбата с контрабандата ще са повишат с 10 процента доходите. И точно това означава, че това е тази паралелна държава, в която изтичат милиарди. Друг е въпросът, защо трябваше премиерът да стигне до този извод чак в третия си кабинет…”, каза още социалистът.
Народният представител от 15 МИР Плевен, който е и член на парламентарната Комисия за наблюдение на приходните агенции и борба със сивата икономика и контрабандата, коментира и Закона за горивата, чието изпълнение се отложи с 6 месеца. Според него това отлагане вероятно е свързано с определени бизнес и политически интереси. „Всички проблеми, които малките търговци поставиха, бяха отчетени от нас и решени. И въпреки това отново се иска отлагане. Аз твърдя, че ние сме ги защитили.”, категоричен бе Стефан Бурджев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: