Днес връчват наградите на Международното изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2019”

10.02.2019 8:08

Днес ще бъдат връчени наградите на Международното изложение – договаряне „Пчеларство – Плевен 2019”, което се провежда от 7 февруари. По традиция в последния ден на форума се обявява носителят на голямата награда на Партнерс експо, осигурена от Областна администрация Плевен – плакет „Крило на успеха” за „Новаторство в пчеларството“, както и на призовете за научна публикация, специализирана литература, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината, най-атрактивно представяне по време на изложението, най-проспериращ млад пчелар за 2018 година.

Началото на церемонията е 12 часа.

От 11 часа ще бъдат отличени най-добрите от конкурса за детска рисунка и пластика, тематично свързан с пчеларството, меда, здравето, природата, екологията, в който се включват млади художници /от 3 до 16 г./ от детски заведения, училища, кръжоци, школи, артцентрове от цялата страна.

Ще припомним, че XVII Mеждународно изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2019” се провежда 7 до 10 февруари в търговски комплекс Мания Тауър. Форумът се организира от „Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен, със съдействието на всички браншови пчеларски организации в страната и преминава под патронажа на Министерство на земеделието и храните и Областния управител на област Плевен.
По традиция проявата се провежда в дните около празника на българските пчелари – 10 февруари, св. Св.Харалампий. Участие в тазгодишния форум вземат над 150 фирми от 22 държави, пчелари и организации от страната, Европа и Азия.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: