Мед Чочеви – сладкият път към здравето!

03.02.2019 18:02

Пчеларството е наша семейна традиция – грижим се за пчелни семейства вече четири поколения. Цялата фамилия участва в един завършен процес – от кошера до панделката на буркана с мед. Добиваме вкусен пчелен мед, както и цветен пчелен прашец, които опаковаме красиво и качествено лично за вас.


Не подценявайте естествената сила на природните продукти. Направете място за тях в ежедневното си меню и те ще ви отвърнат с повишен имунитет, пречистен организъм, тонус през целия ден и още много други ползи.
Пчелният прашец е храната на пчелите, нещо повече – той е супер храна. Пчелите го събират от цветовете на растенията – цветя, дървета и храсти и го пренасят до кошера. Затова спокойно можем да кажем, че пчелният прашец е букет от Природата за Вас.


Няма друг познат продукт, който да съдържа такава съвкупност от хранителни вещества и микроелементи. Ползите от него са многобройни, а всичко, което трябва да направите, е да приемате по една супена лъжица пчелен прашец на ден, разбъркан в малко кисело мляко и подсладен с мед.
– Мощен стимулатор на имунната система
– Изключително полезен за спортисти, тъй като повишава енергията, силата и издръжливостта
– Ускорява оздравителните процеси в организма
– Помощник в борбата с излишните килограми, тъй като подобрява храносмилането и метаболизма
– Полезен е при алергии, безплодие и отлично противодейства на стреса


Приемайте пчелен прашец и пчелни продукти всекидневно, за да бъдете здрави, силни и да се чувствате добре.
Да Ви е сладко!

За повече информация вижте и нашата фейсбук-страница на адрес:

https://www.facebook.com/med.chochevi/

 

#тагове:

НАЙ-НОВИ: