Спортни непромокаеми обувки Адидас Терекс

30.01.2019 12:45

Качеството на световноизвестната марка Адидас безброй пъти се е доказало през годините и именно затова е една от най-предпочитаните и продавани спортни марки в целия свят. Адидас Терекс са уникална поредица от спортни зимни обувки. Мислите, че маратонките не са подходящи за зимата? Напротив, дори няма нищо по-подходящо от тях. Ако се спрете на Адидас Терекс, определено няма да съжалявате за избора си. Те съчетават предимствата едновременно на спортните обувки и на здравите планински ботуши.
Подметките на тези непромокаеми обувки са са едно от нещата, които може би впечатляват най-много в тази серия маратонки. Специална система подсигурява оптимално сцепление към най-различни повърхности и това помага при придвижването по поледици. Въпреки леда, ще се движите напълно спокойно. Някои от предлаганите модели са буквално като гуми със зимен грайфер. Това е така, защото те са разработени по такава технология, съвместно с едни от най-големите специалисти в бранша. Това превръща подметката във висококачествена и е изключително устойчива на износване.
Стелката също е удобна и висококачествена и това още повече подпомага непромокаемите свойства на Адидас Терекс. Марката винаги е била абсолютно наясно как да полага грижи за комфорта на стъпалата на клиентите си. Това е и причината тази серия обувки да е създадена така, че краката да са в състояние да дишат. Случва се, благодарение на специалните обновени синтетични материи, които са употребени при изработването на моделите.
Специализираната GORE-TEX мембрана, която е използвана за направата на спортните обувки, не позволява на водата при никакви метеорологични да проникне в обувката. Факт е, че поради редица обстоятелства маратонките от серията са отличен избор за влажно и студено време.
От Adidas са създали уникална обувка, която единствено на вид изглежда като маратонка, а в същото време има устойчивостта на най-стабилните зимни обувки и тяхната непромокаемост. Серията носи комфорта на маратонките, но в същото време той е съчетан с качествата на обувките, използвани за преходи в планината. Взето е най-доброто от двата типа обувки и е съчетано по уникален начин. Най-впечатляващата черта на тези спортни непромокаеми маратонки е, че те наистина могат да бъдат носени във всякакви зимни условия – сняг, дъжд, киша, поледица.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: