Две талантливи деца от Плевен с номинации в Клуб 2018 на Фондация „Димитър Бербатов“

23.01.2019 13:55

Само две към момента са номинираните талантливи деца от Плевен за Клуб 2018 на Фондация „Димитър Бербатов“. Ще припомним, че фондацията на един от най-успелите българки футболисти ежегодно дава награди на деца с постижения в областта на спорта, науката, изкуството. За целта обаче тези талантливи деца трябва да бъдат номинирани, след което жури излъчва победителите.

За 2018 г. ще бъдат наградени общо 9 деца: по три във всяка област на изява и в нея – по едно във всяка възрастова група (от І до ІV клас, от V до VІІІ клас и от ІХ до ХІІ клас). Българчетата от чужбина се номинират и ще бъдат оценявани наравно с децата от училищата в страната. Ще бъде дадена награда и за педагог, за българки училища в чужбина и за благотворителност.

Ето и номинираните до момента от Плевен деца:

Стефани Славчева, 10 години, ученичка в ОУ „Д-р Петър Берон“ – Плевен. Стефани е номинирана за своите отличия в поп и джаз пеенето. Тя е възпитаничка на Анелия Дечева. Всички нейни постижения за 2018 г. вижте ТУК.

Ани Георгиева, 12 години, математика, ученичка в МГ „Гео Милев“ – Плевен, преподавател Миланка Дечева, Рени Тодорова. Ани е лауреат на множество математически състезания и турнири. Ето и за какво е номинирана тяТУК.

Номинациите за Клуб 2018 са започнали на 19 декември 2018 г. Крайният срок за номиниране е 8 февруари 2019 г. 17 часа българско време.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: