Кафе-къща предлага уют и комфорт в близост до Медицинския

03.01.2019 9:08

Разкриването на нов факултет и привличането на много чуждестранни студенти в Медицинския университет в Плевен, доведе до динамика и развитие на инфраструктурата в близост и около учебното заведение. „Градският“ стил и търсенето на свеж дизайн се вижда не само във фасадите на новостроящите се жилищни сгради, но и в реновираните търговски и раздлекателни пространства по булевард „Христо Ботев“.


Уют и комфорт предлага на своите клиенти и новооткритото кафе, носещо името University Coffe House. Оформлението на интериора тук е издържано в предпочитания от младото поколение „Urban Style“, а любезните домакини предлагат над 10 вида кафе, фрешове, разнообразие от билкови и плодови чайове, сандвичи и салати, еко и биопродукти. Заведението е предвидило за своите посетители и безплатен интернет с WiFi-мрежа.


University Coffe House търси в момента сервитьор или сервитьорка на пълен или половин работен ден. Гарантира добро заплащане, като ползването на английски език е предимство. За контакти: тел. 0876206493!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: