Певецът Ивайло Герасимов: Пожелавам здраве и успешна нова 2019 година!

30.12.2018 15:40

Певецът Ивайло Герасимов ще е гост на град Левски в новогодишната нощ. Специално за „Плевен за Плевен“ звездата на Пирин фолк реши да сподели кое е било важното събитие за него през изминалата година и какво готви за своите фенове за новата 2019 г.
Ивайло, как изпращате 2018 година?
– Изпращам я с много успехи. Това беше една много хубава за мен година, очаквам и следващата да е така успешна.
Кое събитие ще отличите във вашата кариера като най-значимо?
– Определено това бе поканата ми за Канада. Аз бях единственият изпълнител, поканен за концерта на Българското радио по повод неговата 50-та годишнина.
В новогодишната нощ Вие ще сте гост на Левски. Какво сте приготвили за жителите на града?
– Първо искам да кажа, че съм много щастлив, че ще бъда гост на град Левски. Там имам много приятели. Приготвили сме разнообразна програма. Ще има и поп музика и много фолклор с хороводни песни. Програмата няма да е кратка, надявам се да се хареса и да се позабавляваме
Аз ще изляза на сцената в 23,30 часа, минути преди настъпването на новата година. Ще посрещнем заедно 2019-та с жителите на Левски и ще продължим и след полунощ.
– Какво си пожелавате за новата 2019 година?
– Първо си пожелавам да съм здрав. Имаме много нови проекти, по които работим с композитори. Дай Боже да излезе и албумът и се надявам за една успешна година за всички. Най-вече пожелавам здраве на всички хора, защото всичко друго се постига!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: