Летящ старт за новата 2019 година от Театъра в Плевен!

29.12.2018 14:02

Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен предлага вълнуващ януари със спектакли за всички възрасти в богатата си програма!
На 17 януари можете да се възползвате от специалната промоция за спектакъла за цялото семейство „Ловецът на приказки“ по Братя Грим. Всяко дете до 10 г. влиза с безплатен билет, а началният час е 18:00.
На 18 януари от 19:00 на сцената на театъра стъпват зрителите, докато актьорите играят в един от най-красивите салони в България – този на Драматично-куклен театър „Иван Радоев“-Плевен. Спектакълът е отличеният с 2 номинации ИКАР 2018 „Вишнева градина“, част от селекцията на 5 престижни международни и национални театрални форума.
На 24 януари от 19:00 се играе първата постановка в България на известния френски драматург Пиер дьо Мариво. Заглавието е „Островът на робите“, а динамичната визия и атрактивната актьорска игра е също подходяща и за деца и ученици.
На 25 януари от 19:00 Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев отново ще зарадват плевенчани със сатиричния шедьовър „Рейс“ от Станислав Стратиев. Режисьор е многонаграждаваният режисьор и преподавател в НАТФИЗ професор Здравко Митков.
На 29 януари от 19:00 е планиран следващ полет за най-поставяната френска комедия според рекордите на Гинес, „Боинг Боинг“ от Марк Камолети. Звездите в спектакъла са Димитър Баненкин и Петко Венелинов от наскоро нашумелия сериал „Скъпи наследници“.
Билети (включително и с намаления за ученици, студенти и пенсионери) можете да намерите на касата на театъра и онлайн на www.theatre-pleven.bg където може да намерите всички спектакли за ЯНУАРИ, включително и за богатата програма от детски куклени представления.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: