Футболист на „Лудогорец“ дава автографи в Ясен

21.12.2018 15:12

Футболистът на „Лудогорец“ Цветомир Панов раздаде автографи и сподели подробности от кариерата си с деца и тийнейджъри от основното училище в с. Ясен. Сред тях бяха и момчетата от футболния отбор на гимназията по мениджмънт и хранителни технологии в Плевен, които са водачи в групата си в този кръг на ученическите спортни игри.


29-годишният защитник на „орлите“ разказа за първите си стъпки във футбола като ученик и състезател на плевенския „Спартак“. Той не скри огромната си признателност към своя треньор от юношеските си години Евгени Колев, от когото научил много ценни уроци за играта. Панов е играл в „Литекс“, „Славия“, „Ботев“ (Пловдив) и в националния отбор.


Роденият в Плевен играч на шампионите от Разград заяви, че успех в професионалния спорт е невъзможен без труд и дисциплина. Той пожела на амбициозните млади футболисти от двете училища да побеждават на игрището, но и да не забравят колко е важно за тях доброто образование. Цветомир Панов се подписа под лични пожелания за децата върху футболни топки и им раздаде подаръци.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: