Дядо Коледа пристигна на летище Долна Митрополия

20.12.2018 15:13

Днес Дядо Коледа и Снежанка пристигнаха на Летище Долна Митрополия, за да зарадват с подаръци децата на кадровите военнослужещи и цивилни служители от състава на Военновъздушна учебна база „Георги Бенковски”.

И тази година Дядо Коледа спази своето обещание и посети отново Коледното тържество. Дългоочакваните гости от Лапландия пристигнаха със самолет Пилатус РС-9М. С възторжени възгласи децата ги посрещнаха. И ето че настъпи най-вълнуващият момент, когато Дядо Коледа отвори вълшебния чувал с многобройни подаръци. С грейнали от радост очи малчуганите се редуваха да изпълняват песнички и стихотворения, а в замяна получаваха своите подаръци.

В навечерието на Коледа не бяха забравени децата на починалите военнослужещи от състава на авиобазата. Проведена бе дарителска акция, с която бяха събрани средства за седем деца. Тази година към акцията се включиха семейство Жени и Симо Паунови от гр. Пловдив. Следвайки своя дългогодишна семейна инициатива „Ние обичаме авиацията” те направиха благотворително дарение в подкрепа на децата.

Снимки и информация: ВВУБ „Георги Бенковски” – Д.Митрополия, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: