Призови места за учениците от ОУ „Валери Петров“ – Плевен в конкурса „Моето коледно послание“

20.12.2018 10:01

За поредна година учениците от ОУ“Валери Петров“ са отличени на общинския конкурс за детско творчество „Моето коледно послание“, организиран от Центъра за работа с деца в град Плевен. В категорията „Литературно творчество“ във възрастовата група до 10 години за отлично представяне е награден Владислав Илков Николов от II „а“ клас за разказа „Спасителите“. В същата възрастова група е отличен и Кристиан Божидаров Чулев от IV „б“ клас за стихотворението „Моето коледно послание“.


За литературна творба, но във възрастовата група от 10 до 14 години, грамота за отлично представяне получава Александра Часлав Стефановска от V „г“ клас, авторка на приказката „Дар от ангелите“, а Мария Генадиева Йорданова от VII „в“ клас е отличена за две свои стихотворения – „Нова година“ и „В празничната нощ“. Поощрение получава Богдан Тихомиров Андреев VII „а“ клас за есето си „Моето коледно послание“.
В категорията „Рисунка“ при много голяма конкуренция участниците от ОУ“Валери Петров“ печелят две поощрения, които са за Лъчезар Красимиров Точев от IV „б“ клас и за Ралица Владимирова Александрова от VI „а“ клас.

Организаторите на тазгодишния шестнадесети общински конкурс „Моето коледно послание“ връчиха специална награда на Инна Божидарова Чулева от VI „а“ клас. Те отличиха с грамота и целия колектив на ОУ „Валери Петров“ за активна участие в общинския конкурс.
Благодарим на всички участници за това, че направиха по- добър и по-красив света около нас в навечерието на Рождество! Нека вълшебството на тихата и свята коледна нощ влезе в дома на всяко дете и сбъдне неговите мечти!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: