Игра „Стани богат“ се проведе в плевенското Читалище „Съгласие“

19.12.2018 8:15

В навечерието на един от най-големите християнски празници – Коледа – в библиотеката на читалище “Съгласие 1869” се проведе съвместно “телевизионно” предаване “Стани богат”. То е част от дейността по проект “Общуване в семейството”, по инициатива на ученици от ІV а клас на ОУ “Й. Йовков” гр. Плевен и с активната помощ на техните учителки – Галя Колева и Ваня Кунчева. В него участваха всички ученици от класа и техните родители. Петима ученици със своите семейства играха играта “Стани богат”, а останалите помагаха като жокер “Помощ от публиката”. В подготовката на въпросите помогнаха библиотекари от библиотеката на читалището.


Изключителни емоции предизвикаха музикалните паузи. Получените награди се изработиха в семействата и ще бъдат благотворително продадени на училищния Коледен базар.
Учениците показаха как приятно и полезно може да се осъществи общуване в семейството, изключително важно за възпитанието на децата. Коледно послание към всички присъстващи отправиха коледарчетата с наричания и песни. Г-жа Колева и г-жа Кунчева благодариха за гостоприемството и помощта на читалище “Съгласие 1869”, наричайки библиотеката “храм на книгата”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: