Плевенчанка изненада с дарителски жест Дома за медико-социални грижи

18.12.2018 9:19

Поредният благодорен дарителски акт в Плевен е дело на Биляна Красимирова, представител на “Lions” Германия. Първата финансова помощ, получена от “Lions” Германия, отиде при ДМСГД Плевен, като бе връчена на директора на ДМСГД-Плевен д-р Десислава Георгиева. Със средствата ще продължи изграждането на зала „Кинезитерапия“ в Дома за медико социални грижи в Плевен.


„Създадох група “big heart” (голямо сърце), за да дам своя принос към родината си. Обичам България и я нося в сърцето си навсякъде. Няма по-красиво място за мен от любимата ми родина.
Откакто живея в Германия, ценя повече България. Като всеки млад човек приемах всичко за даденост, гражданският ми дълг беше на последно място в приоритетите ми. Обвинявах управлението за цялостната ситуация в държавата. Сега мога да сравнявам, защото в Германия 1/3 от населението са доброволци, имат мнение по важни въпроси, касаещи управлението на държавата и са единни, когато става дума за доброто.“ Това сподели за Плевен за Плевен Биляна Красимирова.


„Моето мото днес е: по-силните, по-можещите, повече имащите трябва да помагат на по-слабите. Това е моят дълг към родината ми. За най-смислена помощ намирам помощта за децата в неравностойно положение, децата, които са бъщето на България.”, коментира още представителят на “Lions” Германия.
Тя благодари за всички финансови постъпления, като предоставя и банковата сметка на фондацията:
IBAN:BG51RZBB91551009747426
BIC:RZBBBGSF
Банков клиент: Фондация седем Каузи
Основание за плащане: голямо сърце


Всеки един, който е воден от сърцето си, е добре дошъл в моята група във фейсбук big heart! С тези думи Биляна Красимирова се обръща към всички, които имат желание да подкрепят благородната кауза.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: