Зимното издание на Парад на модата ще се проведе тази вечер в Плевен

16.12.2018 8:05

68-мото издание на Парад на модата ще се състои тази вечерна сцената на Драматично-куклен театър „Иван Радоев” – Плевен. Режисьорът на шоу-концерт-спектакъла е Георги Ангелов.

Дизайнери от София, Варна, Благоевград и Плевен показват предимно официални колекции за бизнес, за коктейл и за други по-специални случаи. Отново на сцената на Театъра ще видим най-новите модни тенденции, пречупени през погледа на дизайнери като Илона Шаламанова, Светла Димитрова – „Ариес Уникат”, доц. Мариела Гемишева, Димитър Кръстев, Теодора Кьосева.

Тази година в дефилето излизат за първи път дизайнери, които са се завърнали в България, след като са завършили „Мода“ в университети във Вашингтон, Рим, Мюнхен, Цюрих.

Над 20 колекции ще бъдат представени в Парад на модата. И както винаги манекените с пластика и танц, с много светлина на сцената и в атмосферата на световни музикални хитове ще ни пренесат в един красив свят.
В дефилето ще бъдат вплетени и изпълнения на танцьори от Клуб по спортни танци „Дъга” – Плевен и на поп-изпълнителите Марина Бадева и Стефани Славчева. Гримът и прическите са поверени на студио „Дриймс”.
Колекциите след спектакъла се разпродават.

Началото на модното шоу е 19 часа в ДКТ „Иван Радоев” на 16 декември, неделя.

Снимка: архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: