Коледна промоция от интернет оператора TheZone Fiber

11.12.2018 10:45

От началото на декември интернет доставчикът TheZone Fiber стартира коледната си промоция в Плевен. По повод предстоящия празничен сезон, доставчикът ще зарадва своите клиенти с оптичен интернет със скорост от 140 Mbps в комбинация с интеракивната телевизия на 4К България на промоционална пакетна цена от 29.90лв/месец.
Пакетната услуга включва оптична интернет свързаност директно до дома на клиента със скорост на сваляне 140 Mbps в пакет с интерактивна телевизия с над 140 програми , от които 30 в HD качество (с включени устройства за 2 телевизионни приемника) на плевенската компания 4К България ЕООД, на която TheZone Fiber e търговски посредник. С всеки пакет на TheZone Fiber е осигурена безплатна инжинерна инсталация в удобно за клиента време, безплатно ползване на оборудване – WiFi рутер и IPTV приемник/ци, както и 24/7 център за техническа поддръжка на разположение на клиентите.
За потребителите, които искат да ползват още по-бърз интернет у дома, в края на миналия месец TheZone Fiber пусна пакета HOME G!GA, с който скоростта на сваляне на съдържание достига до 1Gbps. Достъп до услугите имат крайните потребители, които влизат в периметъра на оптичната мрежа на телекомуникационния оператор – към момента това са жителите на ж.к. Сторгозия, кв.Мара Денчева, ж.к.Дружба, ж.к.Кайлъка, Западна индустриална зона и части от центъра на Плевен. Проверка на покритието на определен адрес, както и онлайн заявка на услуга лесно може да бъде направена на страницата www.thezone.bg и на място в точките на продажба на TheZone Fiber – Панорама мол Плевен – ниво 0 и ул.Данаил Попов №2А.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: