Левски грейна в коледни светлинки!

10.12.2018 12:00

С артистична програма „Ура, зимна ваканция” на импровизирано студио пред НЧ „Г.Парцалев-1901”на деца, ученици, учители и родители започна празничната вечер пред читалището на 7 декември.

Вести, пътната обстановка, клуб „Родител”, прогнозата за времето през зимната ваканция, реклама, поднесени с хумор етюди и  коледни песни зарадваха всички на площада. А директното включване от пресцентъра на Дядо Коледа в Лапландия беше още една от изненадите, които изпълваха празничната вечер.

Кметът на община Левски Любка Александрова се включи в прекрасното студио на „СNN –Левски” като поздрави всички участници за прекрасната програма. Тя поздрави поздрави всички – деца, майки, татковци, баби и дядовци и пожела с много надежда да посрещнат рождественските празници.

„Нека чудото на Рождеството направи сърцата ни по-добри! Нека с много надежда, с много любов и с много вяра посрещнем и новата 2019 година”, пожела Александрова.

Дядо Коледа и Снежанка раздадоха много подаръци на децата, а с обратно броене по традиция грейна голямата коледна елха, грейнаха и светлините на коледната украса в град Левски.

Снимки и информация: Община Левски, Пресцентър

#тагове:

НАЙ-НОВИ: