Номинация от Плевен в Националния конкурс „Сграда на годината България 2018”

07.12.2018 12:35

Номинация от Плевен има в тазгодишното издание на Националния конкурс „Сграда на годината България 2018”. Това е новата офис сграда Десизо Монни към производствен комплекс на фирма „Димитров” ООД в Плевен.

Номинациите са в две категории – „Корпоративни сгради” и „Сгради с елементи на „зелена” архитектура”. Освен в тези две категории сградата участва и във вота за „Сграда на публиката” чрез онлайн гласуване в сайта на конкурса – www.buildingoftheyear.bg, от 01.12 до 13.12.2018.

Учреден през 2002 година, Национален конкурс „Сграда на годината“ е най-престижното събитиe в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата и отличава най-добрите постижения през съответната година. Гала церемония за награждаване на победителите ще се проведе на 13 декември 2018 г. в Sofia Event Center.

Ето и част от презентацията на сградата Десизо Монни:

Димитров ООД е един от големите български производители на мъжка мода. Освен работата с големи европейски марки като Hugo Boss, Armani, Zegna, Димитров ООД се стреми да наложи на европейския и световен пазар собствена марка – Desizo Monni.

С цел разширяване на производствения капацитет и развитие на собствената марка беше изградена нова производствена база и нова административно-офисна сграда в гр.Плевен.

Проектираната от А и А Архитекти офисна сграда има за цел да създаде подходяща творческа и работна атмосфера на служителите, да допринесе за развитието на компанията и да я представи достойно пред световната модна индустрия.

Сградата включва 4 надземни и 1 подземен етаж.

Амбицията на корпоративната офисна сграда в Плевен е да се нареди до най-добрите примери на корпоративни сгради от световната модна индустрия и да добави още един български град на архитектуранта карта на света.

Повече за конкурса, участниците и гласуването – www.buildingoftheyear.bg.

Снимки: www.buildingoftheyear.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: