Коледният дух в ОУ „Максим Горки“-Левски /снимки/

05.12.2018 8:53

Наближават едни от най-хубавите и светли празници Коледа и Нова година.  Любими празници на малки и големи. Празници, даряващи надежда за по-добър свят, за повече сбъднати мечти, за благоденствие.

С много трепети и усмивки под сръчните ръце на учители и ученици  ОУ „Максим Горки“ – Левски се превърна в коледна приказка.  Малки и големи ученици писаха писма до добрия старец с най-съкровените си желания. Това направиха и децата от детските градини в града, заедно със своите родители.

По традиция през месец декември училището запалва светлините на коледната си елха. Елхата, която е част от коледната магия. Елхата, която ни изпълва с радост, доброта и милосърдие.

За доброто настроение в празничната вечер се погрижиха Дядо Коледа, Снежанка, малките елфи и вокалните групи „Усмивка“ и „Лира“.

Гости на тържеството бяха и децата от детските градини в града, който дойдоха лично да пуснат писмата си в пощенската кутия до Дядо Коледа.

Благодарим на всички родители, които дариха радост на всички деца  в празничната вечер с пъстра заря, която грейна над коледната елха. Лакомствата, които раздаваха малките елфи на всички гости. Благодарим Ви от сърце за съпричастността към училищния живот!

Весела Коледа и щастлива и успешна Нова година!

Снимки и информация: ОУ „Максим Горки” – Левски

#тагове:

НАЙ-НОВИ: