Дядо Коледа дойде с ГАЗ-ка в НУ „Христо Ботев“ – Плевен (галерия)

04.12.2018 18:02

Много емоции и добро настроение съпътстваха запалването на коледните светлини тази вечер в НУ„Христо Ботев“ – Плевен. Дворът на най-голямото начално училище в Плевенска област събра малки и големи, които се насладиха на пъстра програма в очакване да дойде Дядо Коледа и да грейнат светлините на елхата. Стартът даде фанфарният оркестър към школото, за който това бе своеобразен дебют пред публика, а също така се изявиха изпълнителите от Вокална група „Ботевци пеят“ с ръководител Валентина Николова и възпитаници на Борка Бончева, които представиха коледни стихчета. Гост в програмата бе и талантливият гайдар Румен Марков. Празника уважиха зам.-кметовете Стефан Милев и Иван Кюлджийски. Изненадващ подарък поднесе Лео Кадели, създател на платформата за благотворителност „Приятели, помагайте!“. Той подари на директора на училището Цветелин Горанов гайда.

Директорът на училището Цветелин Горанов приветства ученици, учители и родители, като ги поздрави с настъпващите Коледни и Новогодишни празници, пожелавайки им здраве и много успехи. Дългоочакваният миг настъпи с пристигането в двора на училището на празнично украсен камион ГАЗ – 63, от който слезе самият Дядо Коледа.

След като се убеди, че всички малчугани са били послушни през годината, заедно с тях той отброи секундите от 10 до 1 до запалването на светлините на елхата. Кулминацията бе съпътствана с пищна заря, след което всички се хванаха на хорото.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: