Ученици от НУ „Христо Ботев” гостуваха в ЦСОП „П. Р. Славейков” – Плевен

03.12.2018 11:07

Днес ученици от НУ „Христо Ботев” – Плевен, по инициатива и съвместно с Платформата „Приятели, помагайте!” с основател Лео Кадели, посетиха ЦСОП „П. Р. Славейков” – Плевен. Това е поредната съвместна инициатива на училището и платформата.


Второкласниците, заедно с директора – Цветелин Горанов, ръководител Анелия Савчева и музикален ръководител – Валентина Николова, поздравиха децата за предстоящите Коледно-Новогодишни празници с драматизация, песни, народни танци. Подариха им коледна елха и играчки за нея, като заедно украсяваха, както и на всяко дете – ръчно изработени картички от ученици от училището.
Г-н Горанов – директор на училището и г-жа Весела Цекова – представител на платформата за региона, поздравиха децата с топли думи за надежда и съпричастност, пожелаха на всички, Коледа да е празник на любовта между хората и символ на доброто.
От своя страна любезните домакини бяха подготвили коледни сладки и курабийки за гостите и им подариха коледни картички. Учениците имаха възможност да се запознаят с тях и да разгледат базата.
Това посещение в ЦСОП „П. Р. Славейков донесе на всички много усмивки, празнично настроение и нови приятелства.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: