Огнеборците гасиха пожар в Славяново, товарен автомобил се запали край Плевен

30.11.2018 10:04
През вчерашния ден служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 7 произшествия. Екипи на РСПБЗН – Плевен оказа техническа помощ – съдействие при отстраняване на висулки на пътен възел в ж.к. „Сторгозия“ в Плевен. Погасиха пожар в отпадъци в метални контейнери на плевенската улица „Дойран“, както и в комини в обитаеми сгради в град Летница, Плевен и Левски, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.
На 29 ноември 2018 година в 11:53 часа при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в пристройка към къща в град Славяново. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение в ел. захранване на бойлер. Унищожени са покривна конструкция – 12 кв.м. ; бойлер – 1бр. и каратаван – 12 кв.м. Пожарът е погасен от четирима служители на РС ПБЗН – Плевен.
На 29 ноември 2018 година в 21:13 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в товарен автомобил „Рено Мидлум“ на главен път Е-83 край Плевен. Пожарът на декоративна кора под кабината е погасен до пристигане на екипа от РСПБЗН-Плевен.
#тагове:

НАЙ-НОВИ: