Община Плевен организира днес кръгла маса по проблемите и тенденциите в развитието на туризма

28.11.2018 7:54

Кръгла маса на тема „Актуални проблеми в развитието на туризма в Плевен, нови тенденции, начини на изграждане на атрактивен и конкурентоспособен продукт в посока към вътрешния пазар” организира Община Плевен. Инициативата ще започне в 11.00 часа днес, 28 ноември 2018 г. /сряда/ в Актовата зала в сградата на местната администрация. Кръглата маса ще открие кметът на Община Плевен Георг Спартански.

По време на форума презентации ще направят ПГ по туризъм „Алеко Константинов”, Институтът по лозарство и винарство, Регионалният военноисторически музей – Плевен, Туристическо дружество „Кайлъшка долина”, УМБАЛ „Д-р Георги Странски” – Плевен, МБАЛ „Свети Панталеймон” – Плевен, Медицински университет – Плевен. Презентация за новото туристическо райониране „Общо сътрудничество между общините на район Дунав” ще направи Венелина Червенкова, началник-отдел „Стратегическо планиране и продуктова политика в туризма” в Министерство на туризма.

Участниците ще могат да се включат в дискусия по проблемите на туризма в град Плевен и възможности за тяхното преодоляване. Очаква се да бъдат направени предложения за основни моменти при разработване на нова туристическа политика като бъдеща част от стратегия за развитие на туризма.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: