„Нежеланите“ от Плевен с първа национална титла

26.11.2018 17:57

В Плевен се проведе най-силният турнир по минифутбол в Северна България за годината – надпреварата за Купа „Чилингира“. В мероприятието участваха 18 отбора от цялата страна, които в рамките на уикенда изиграха 33 срещи. Супер участие на шампиона на България по минифутбол Милки Груп Био в проекта на БАМФ-Плевен. Отборите играха мачовете си на новопостроената модерна база по минифутбол в града.

Нежеланите Плевен грабнаха златните медали след победа над Монтьор Плевен с 3:2. Шампионите спечелиха квота за участие в международен турнир в Сърбия и уикенд в едно от най-красивите места в Родопите.

Бяха връчени и индивидуални награди, както следва: за най-добър вратар – Илиян Николаев – Монтьор Плевен; за най-техничен състезател – Цветан Лазаров – Фантастико Враца; за звезда на турнира – Христо Тодоров – Нежеланите Плевен и за голмайстор – Траян Димитров – Монтьор Плевен.

Футболният фестивал се проведе с подкрепата на БФС, БАМФ и Община Плевен. След успешния проект през 2019 г. се очакват отборите да бъдат 24.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: