Със страхотни намаления и томбола Магазин Mpulse Плевен отпразнува своя 3-ти рожден ден!

23.11.2018 9:16

Със страхотни намаления, почерпка и томбола Магазин Mpulse Плевен отпразнува своя 3-ти рожден ден.

С празнично настроение и украса рожденикът посрещаше своите клиенти през целия ден. След 17 часа имаше почерпка, а в 17,30 ч бе изтеглена томбола, в която наградата бе чифт нови маркови обувки по избор на печелившия.

Изненадите обаче продължават като следващия четвъртък отново ще се разиграе томбола със страхотния подарък нови маркови обувки.

Магазин Mpulse Плевен се намира на бул. Дойран 136 (бившата Мултирама). Той е част от бързо развиваща се верига в сферата на търговията с дрехи second hand. Основана през 2015 година, към момента мрежата от магазини на веригата достига 16 търговски обекта . На територията на страната оперират 12 обекти в 8 града – София, Плевен, Перник, Стара Загора, Благоевград, Русе, Варна, Шумен, Добрич и Търговище. Има и два магазина в Румъния, в столицата Букурещ.
Магазини Mpulse се намират на отлични локации в центровете на градовете и се отличават с добрa външна визия и модерен вътрешен интериорен дизайн.
Магазини Mpulse се стараят да предложат на своите клиенти отлично качество на дрехи second hand на изгодни цени, с интересни промоции и намаления, и разнообразие от артикули всяка седмица!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: