Магазин Mpulse Плевен кани днес на парти за 3-ти рожден ден!

22.11.2018 7:49

За да отпразнуваме заедно с вас, нашите клиенти, 3-тия рожден ден на Магазин Mpulse Плевен, ви каним на парти! Заповядайте на 22.11, Четвъртък на бул. Дойран 136 (бившата Мултирама)!


„Магазини Mpulse са бързо развиваща се верига в сферата на търговията с дрехи second hand. Основана през 2015 година, към момента мрежата от магазини на веригата достига 16 търговски обекта . На територията на страната оперират 12 обекти в 8 града – София, Плевен, Перник, Стара Загора, Благоевград, Русе, Варна, Шумен, Добрич и Търговище. Има и два магазина в Румъния, в столицата Букурещ.
Магазини Mpulse се намират на отлични локации в центровете на градовете и се отличават с добрa външна визия и модерен вътрешен интериорен дизайн.
Магазини Mpulse се стараят да предложат на своите клиенти отлично качество на дрехи second hand на изгодни цени, с интересни промоции и намаления, и разнообразие от артикули всяка седмица!
За да отпразнуваме заедно с вас, нашите клиенти, 3-тия рожден ден на Магазин Mpulse Плевен, ви каним на парти!


Заповядайте на 22.11, Четвъртък на бул. Дойран 136 (бившата Мултирама)!
Очакват ви много намаления, подаръци, изненади!
За вас сме подготвили отстъпки до -50% през целия ден за всички, подаръци за първите 50 посетители, а в 17.00 почерпка за всички вас, -30% отстъпка и Томбола с подарък чифт нови маркови обувки по ваш избор.
Очакваме ви да празнуваме заедно – 22.11,Четвъртък!
Рожденникът черпи!“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: