ДГ “Слънце“ – Левски с открит урок в Световната седмица по предприемачество

19.11.2018 10:49

С открит урок на тема “Покани за празник“ на 15 ноември ДГ “Слънце“ отбеляза Световната седмица по предприемачество и инициативност. Бъдещите първокласници от Подготвителна група „Бони-бон“ с учители Иванка Парашкевова и Снежина Любенова в три отбора „Сръчковци”, „Пъстър свят” и „Нарисувай сам“ показаха своите завидни умения.


Изработването на покани за рожден ден наблюдаваха гостите : Иван Пейчев – управител на печатница, Петя Чолакова – главен експерт “Образование,култура и спорт“ в Община Левски, директори и учители от училища и детски градини в община Левски и област Плевен.


Децата работиха в екип и с помощта на ментори приложиха на практика творчески усет при изработване на покани с различни материали.Те осъзнаха значението на поканата, като средство за предаване на информация и част от предлаганите продукти на печатница.
Тайните на успешния бизнес се крият в предлагането, потреблението, подбора на персонала, цените и добрата реклама, научиха още децата.
Журито прецени, че отборите заслужават първо място, а готовите покани се продадоха веднага. Каталога с покани на децата, изработвани в продължение на месец с различни техники купи управителят на печатницата Иван Пейчев.
Директорът на ДГ “Слънце“- Наталия Христанова връчи сертификати на отборите и менторите .


JA Bulgaria е официален домакин на Световната седмица по предприемачество в България, както и активен участник в Световната седмица на парите. Вече 20 години организацията е водеща организация с утвърдена репутация в предоставянето на иновативно и модерно образование от най-ранна възраст до университета.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: