Структурите на ГЕРБ – Плевен са мотивирани за успех на изборите за европарламент догодина

18.11.2018 16:20

Областният координатор на ПП ГЕРБ Плевен Владислав Николов събра ръководителите на местните общински структури на партията и общинските съветници от групата на ГЕРБ в Плевен, за да обсъдят готовността на ниво регион за предстоящите избори за европейски парламент през пролетта. За това информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Плевен.

„Кабинетът Борисов 3 постигна безпрецедентен успех. За първи път три от шестте показателя, обект на наблюдение от ЕК, са затворени. България показа, че се справя успешно и напредва с добре темпове. Тази тенденция, характерна единствено и само за управлението на господин Борисов и ГЕРБ трябва да бъде продължена и да намира своя естествен отзвук и в работата на европейските представители от ГЕРБ – ЕНП.”, каза Владислав Николов. Той припомни, че България може да приключи с механизма за сътрудничество и проверка до края на този мандат на ЕК. „ГЕРБ доказа, че може да изведе страната на пътя на стабилното европейско развитие и затова заедно работят и българските и европейските ни депутати”, посочи Николов.

Представителите на местните партийни структури обявиха своята готовност да участват активно в предстоящата предизборна кампания. От думите им стана ясно, че в постигнатото до момента и на европейско, и на национално ниво е достатъчно силна мотивация за отдадената работа на членовете и симпатизантите на партия ГЕРБ за постигане на същия, а защо не и по-добър резултат на предстоящите избори през 2019 година.

Снимка: ПП ГЕРБ-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: