TheZone Fiber пуска гигабитов интернет в Плевен

05.11.2018 17:57

Оптичен интернет с реално достижима скорост до 1 Gbps пуска на плевенския пазар интернет доставчикът TheZone Fiber. Достъп до услугата ще имат крайните потребители, които влизат в периметъра на оптичната инфраструктура на телекомуникационния оператор – към момента това са жителите на ж.к. Сторгозия, кв.Мара Денчева, ж.к.Дружба, ж.к.Кайлъка, Западна индустриална зона и части от центъра на Плевен.
С гигабитовата услуга компанията посреща все по-високите изисквания на крайния потребител, наложени от стремглавото развитие на съвременните технологии и навлизането им в ежедневието. Скоростта на сваляне на съдържание достига 1Gbps, което на практика означава, че филми с HD качество се свалят за броени секунди, а качеството на връзката се запазва дори при голям брой едновременно свързани устройства. Любителите на високите скорости ще могат също да се насладят на гладък стрийминг ,бърз достъп до облачни услуги, видео конференции и обучения, а геймърите – на онлайн игри без „засичане“.
Актуалните клиенти на TheZone Fiber в Плевен могат да се възползват веднага от светкавичните скорости като в момента гигабитов интернет се предлага като самостоятелна услуга в пакета Home G!GA, който включва гигабитово комбинирано устройство с WiFI функция, безплатна инсталация и 24/7 техническа поддръжка. Услугата може да заявите онлайн в уеб страницата http://thezone.bg или на място в офиса на TheZone Fiber на ул.“Данаил Попов“№2А и Панорама Мол ниво партер.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: