Вижте как да подкрепите кметовете на общини от Плевенска област в конкурса „Кмет на годината“!

05.11.2018 16:17

От днес конкурсът „Кмет на годината“ навлиза в своя втори етап на гласуване. „Плевен за Плевен“ провери кой градоначалник на община от Плевенска област в коя категория може да бъде подкрепен.

Георг Спартански, кмет на община Плевен е номиниран в категориите – „Кмет на гражданите“, „Кмет на годината“ и „Инвестиции и работни места“. Гласуването за него е в раздел „Голяма община“.

Всички останали кметове на общини – Детелин Василев, община Пордим, Поля Цоновска, община Долна Митрополия, Борислав Станимиров, община Долни Дъбник, д-р Валерий, Желязков, община Никопол, Валентин Йорданов, община Искър, Милен Дулев, община Белене, Лъчезар Яков, община Гулянци, инж. Данаил Вълов, община Червен бряг, Илийчо Лачовски, община Кнежа и Любка Александрова, община Левски са в категория „Кмет на гражданите“.

Краят на гласуването за Втори етап, което започна днес, е на 13 ноември 2018 г. 

Победителите ще бъдат обявени на официалната церемония „Кмет на годината“ 2018. Тя ще се състои на 15 ноември (четвъртък) 2018 г. от 17:30 ч., в НДК. Церемонията ще бъде излъчена по БНТ1 в същия ден от 23:15 ч.

Важно е да се отбележи, че в категорията – „Кмет на гражданите“ ще може да се гласува за всички 265 общини до края на конкурса – 13 ноември 2018 г.

Може да подкрепите своя кмет ТУК.

Колаж: „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: