Театрални представления за всички възрасти през ноември в ДКТ „Иван Радоев“-Плевен /програма/

04.11.2018 14:22

Театрални представления за всички възрасти предлага през ноември Драматично-куклен театър „Иван Радоев“ – Плевен в своя юбилеен сезон.

Утре вечер почитателите на театралното изкуство ще могат да гледат номинация за две награди „Икар 2018“ спектакъл на режисьора Василий Сенин „Вишнева градина“. На 14 и 21 ноември са представленията на „Рейс“ по Станислав Стратиев. На 15 ноември плевенчани и гостите на града ще могат да гледат „Ловецът на приказки“ по Братя Грим. 16 ноември е за „Господа, другари, pichove и dami“ на режисьора Димо Дешев.

Най-малките зрители също ще има с какво да се забавляват като за тях се запазват съботните представления. Малчуганите ще могат да се срещнат с любими герои в представленията „Тигърчето Спас и малкото голямо Слонче“, „Франклин“, „Безценното камъче“, „Грозното патенце“, „Ах, този змей“и други.

Пет от вечерите в ДКТ „Иван Радоев“-Плевен са запазени за гастроли на театрални трупи от други градове на страна.

От плевенския театър напомнят, че за всички негови спектакли има намаления за ученици, студенти и пенсионери като билетите са на цена от 5 лв.

Само на 15.11. на спектакъла за цялото семейство #ЛовецътНаПриказки по Братя Грим всяко дете до 10 г. влиза с безплатен билет!.

Билетната каса отваря врати всеки работен ден от 9:00 до 19:30.

Ето и пълната програма за ноември:

НАЙ-НОВИ: