Община Кнежа се включи в инициативата „Мениджър за един ден“

31.10.2018 8:58

За пореден път Община Кнежа се включи в инициативата на JA Bulgaria „Мениджър за един ден”, която се проведе в цялата страна вчера. Ученици от ОУ „Васил Левски” гр. Кнежа, ОУ „Отец Паисий” гр. Кнежа и ПГЗ „Стефан Цанов” гр. Кнежа заеха ръководни длъжности в Общинска администрация. Те имаха възможността да прекарат един работен ден в Общината и да се запознаят с реалната работа на Кмета, Заместник-кметовете, Секретаря и Директорите в общинска администрация.

Ива Стояновска зае мястото на Кмет, а нейни заместници бяха Мартин Трънски и Ивайла Андреевска, информират от Пресцентъра на Община Кнежа. Със задълженията на Секретаря се запознаха отблизо Ирина Паньовска и Михаил Хичков. Памела Николова, Яница Райкова и Ивана Грамова изпълняваха длъжността Директор Дирекция „Обща администрация”, а Памела Маринова беше Директор Дирекция „Специализирана администрация”. 


„Смятам, че инициативата е изключително полезна и интересна за участниците, тъй като дава възможност на младите хора да открият своето призвание, да натрупат практически опит и да се запознаят отблизо с работата на Общинска администрация. Надявам се, че времето, прекарано в Община Кнежа е било полезно и приятно за всички Вас, скъпи деца! Желая Ви късмет и успешна кариерна реализация!“, казва кметът Илийчо Лачовски.

Снимки: Община Кнежа

#тагове:

НАЙ-НОВИ: