Борислав Дилов бе областен управител на Плевен за един ден

30.10.2018 12:13

Борислав Дилов от ПГ по туризъм „Алеко Константинов” бе областен управител за един ден в рамките на инициативата „Мениджър за един ден”. Той и неговите колеги Велислава Симеонова от ПГРТО и Милен Гигов от ПГ по транспорт – Плевен, които заеха постовете на заместник-областни управители днес, бяха посрещнати от областния управител Мирослав Петров в неговия кабинет в началото на работния ден. Той представи накратко пред тях функциите, които изпълнява, както и ежедневните задачи и ангажименти, които определят работния му график. С младите си колеги господин Петров коментира актуалните теми за търсенето на работна ръка на територията на областта, инвестиционните интереси и вече реализирани бизнес проекти, както и възможностите за сътрудничество с чужди партньори в сферата на туризма.
Какви са секторите, поверени на заместник-областните управители и приоритетните задачи в тях научиха заместник-областните управители за ден Велислава Симеонова и Милен Гигов, които днес седнаха с стола на титулярите д-р Красимир Трифонов и Татяна Божинова.

„Видяхме един изключително натоварен график, който следват областният управител и неговите заместници. Те поемат голяма отговорност, което изисква повишено внимание и стриктно спазване на закона и държавния интерес”, коментираха след срещите членовете на политическия кабинет за един ден. След разговорите си с господин Петров, госпожа Божинова и д-р Трифонов те са останали мотивирани да потърсят професионалната си реализация в България.
В остатъка от работния ден младежите ще се запознаят с работата на цялата областна администрация.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: