Майка с 4 деца от Плевен търси съдействие от депутата Владислав Николов при проблем с жилищното настаняване

29.10.2018 15:44

За пореден път по време на приемния ден на народния представител Владислав Николов граждани повдигнаха въпроса за нерегламентираното движение на каруци в рамките на Плевен. Хората изразиха своето разочарование от липсата на контрол по отношение на нарушителите, информират от Пресцентъра на ПП ГЕРБ – Плевен.

„Уж има забрана за движението на каруци в границите на града, а конските впрягове не спират да изникват  навсякъде – и на главни артерии, и по малките улички. Къде са актовете и глобите, които в качеството си общински съветник преди години, господин кмета твърдеше, че е лесно да бъдат съставяни?”, питат плевенчани. Пред народния представител Владислав Николов те описаха и конкретни опасни ситуации, които са могли да костват човешки животи.

Другият проблем, който бе поставен днес на вниманието на народния представител от ПП ГЕРБ Владислав Николов, е темата за жилищното настаняване. Поставена в тежка житейска ситуация жена с четири деца от Плевен е принудена да потърси възможности за настаняване в общинско жилище.

„Ангажирах се да проверя какво е движението по молбата на жената. Наясно съм, че нуждите далеч надхвърлят възможностите за тяхното удовлетворяване, но проблемът остава на дневен ред.”, коментира народният представител Владислав Николов.

Снимка: ПП ГЕРБ – Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: