В Плевен представиха книгата „Тракийското Писмо Декодирано – V”

25.10.2018 17:18

В зала „Археология“ на Регионален исторически музей – Плевен вчера се състоя среща-разговор с автора на 5-та книга от нашумялата поредица  „Тракийското Писмо Декодирано“ – „Мистериите на Самотраки и Руническата Книга на Тайните”, акад. Цветан Гайд.
Авторът сподели най-новите постижения на екипа от Института по Т-наука, анализите и изводите от древното знание, запазено като текстове върху артефакти от тракийската цивилизация по нашите зами и акцентира върху значимостта от изследването и анализирането на древните мистични технологии, приложими и  днес – в съвременното информационно общество.


Срещата в Плевен е част от голямата обиколка на автора из страната след огромния интерес, с който бяха посрещнати откритията в София, Варна, Бургас, Стара Загора и Враца. Предстои представяне на книгата и в Пловдив на 27.10.2018 г.
Книгите от поредицата са плод и продължение на забележителния пробив, който д-р Стефан Гайд направи през 2006 г. в декодиране на древната тракийска пиктографска писменост. Създаденият от него изследователски метод е приложим от всеки учен в различните области на познанието, лингвистиката и технологичните приложения.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: