Тържествено откриха ремонтираната ДГ „Калина“

25.10.2018 11:52

Тържествено бе открита вчера една от ремонтираните детски градини в Плевен – ДГ „Калина“. Специални гости на празника бяха заместник-кметът по проекти и хуманитарни дейности в Община Плевен Стефан Милев, началник отдел „Образование“ Йонита Иванова, главен експерт Мариета Георгиева от местната управа, инспектор служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ Цветомир Тодоров, д-р Цветан Димитров- специалист по диетика и хранене от РЗИ Плевен, Василка Русева – представител на Асоциация на медицинските сестри, Ралица Блажева – председател на Обществен съвет към ДГ “Калина“ гр.Плевен, г-жа Петракиева – директор на ОУ “Св. Климент Охридски“ – Плевен, партньори “Димитър Тасев-схема „Училищно мляко“, представител на книжарница „Павлина Върбанова“, бивши учители и служители на ДГ “Калина“, бригадата на „ЕООД Петров 95“ с ръководител Юри Ненчев и Петър Петров. Реновираната ДГ „Калина“ обслужва три  микрорайона в квартал “Дружба“.

Жоржетина Атанасова откри тържеството с думите “Добре дошли в обновената детска градина „Калина“. Благодарим на Община Плевен за това, че бяхме включени в европейски проект „Подобряване на условията за предоставяне на модерни образователни услуги в областта на образованието“ и на фирмата изпълнител „ ЕООД Петров 95“, и да споделим радостта си с Вас – нашите ръководители, приятели и гости. Благодаря Ви и от името на 154 – те деца за които осигурихте тази прекрасна, позитивна образователна среда и от името на 30 служители в детското заведение.“
Стефан Милев пожела на колектива здраве и нови творчески постижения за предстоящата учебна година, а на децата да са весели и жизнерадостни в игрите и обучителния процес.
Децата от подготвителните групи поздравиха гостите с богата емоционална програма.


Директорът Жоржетина Атанасова връчи на зам.-кмета Милев символичен ключ от ДГ “Калина, на Петър Петров благодарствено писмо и албум с моменти от неуморния им труд от 26 юни до 27 септември 2018 г. без почивен ден, а на всеки служител на бригадата благодарствена грамота.
„Мечтата ни да работим с децата в уютен и слънчев дом вече е реалност. От днес детският смях ще е още по-силен, по-истински и по – весел. Уверяваме цялата общественост, че екипът на ДГ “Калина“ с директор Жорветина Атанасова ще положи усилия да превърне този приказен дворец в слънчев дом за всяко дете“, казват от детското заведение.

Снимки и информация: ДГ „Калина“-Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: