Работилница за торти “Феличита” отвори врати за всички любители на изкушенията в сладкарското изкуство – снимки!

21.10.2018 8:50

Работилница за торти “Феличита” отвори врати за всички любители на изкушенията в сладкарското изкуство.


„Започнах да правя торти вкъщи и в един момент разбрах, че това е истинското нещо, което искам да създавам с желание и любов. Децата ми ме насърчиха в това начинание като ми пожелаха някой ден да си направя собствена сладкарница. И това вече е факт!“, сподели за Плевен за Плевен Йонита Докова. В годините тя трупа опит в изкуството на изработването на различни сладки и изделия, който решава да сподели „на практика“ с малки и големи.


Сладкарница ще предлага като начало 10 вида торти – повечето с маскарпоне, също с шоколад, както и чийзкейкове. Позиционирана е на малката плевенска улица“ Екзарх Йосиф“ №15. Идеята е да е близо до деца /в непосредствена близост е училище „Васил Левски“1 бел. ред./, защото според Йоните най.малките са най-истинския показател, който обективно може да оцени хубавите неща. Освен това вече си има и своите постоянни клиенти.


Има ли надежда за малки семейни бизнеси в Плевен? Да, отговаря утвърдително Йонита. Според нея не са малко сладкарниците в Плевен, както и колегите й, които също творят хубави неща. Но интерес има! Има и място за всички на пазара…


В бизнеса помага и майка й, също и децата, най-вече в дегустацията на вкусните изкушения. Поръчки ще могат да се правят по всяко време и всеки ден от седмицата на телефон: 0877 588 583, а за решилите да посетят Работилница за торти “Феличита”, адресът е ул. „Екзарх Йосиф“ № 15.


Снимки: Плевен за Плевен, всички права запазени!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: