МЕТРО Плевен събра приятели и партньори за десетия си рожден ден (галерия)

16.10.2018 12:47

С много приятели и партньори МЕТРО Плевен отбеляза днес десетата си годишнина. По повод празника домакините бяха подготвили специални оферти, томбола с награди, пъстра фолклорна програма с участието на малчугани от Детска градина „Щурче“ – Плевен и Сборна фолклорна формация “Студенец“ и – разбира се – огромна торта. Сред гостите на тържеството бе и кметът на Община Плевен Георг Спартански.

Управителят на МЕТРО Плевен Павел Илиев отправи благодарност към клиентите и партньорите на магазина за доверието през изминалите 10 години

Тези десет години за нас бяха свързани с доста предизвикателства и трудности, а също така претърпяхме много промени, като трябваше да вземем различни трудни решения, каза в приветствието си към събралите се управителят на МЕТРО Плевен Павел Илиев. Въпреки всичко, обаче, МЕТРО Плевен успя да запази своя дух и своята амбиция да върви напред, допълни той. Илиев изтъкна, че две неща са помогнали за това на търговската верига през изминалите години, като едното са клиентите и партньорите на МЕТРО, а второто – служителите, които ежедневно полагат огромни усилия, за да може магазинът да празнува днес своя 10-годишен юбилей. Управителят на МЕТРО Плевен отбеляза, че освен рождения ден търговският обект има и друг повод за гордост, а именно – обновяването на Отдел „Деликатеси“.

В МЕТРО Плевен работи най-младият и най-успешен наш екип, сподели оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан

Гостите на празника поздрави и оперативният директор на МЕТРО България Жан Котан, който сподели, че за 10 години компанията е успяла да създаде един изключително богат магазин – нещо, което местният пазар едва ли би могъл да осигури, като благодари на клиентите, заради които той съществува. Благодарност той отправи и към екипа на МЕТРО Плевен, 40% от който работи от самото откриване на магазина. А това е и най-младият и най-успешен наш екип, абсолютен шампион в различни състезания по футбол, шахмат, тенис на маса, но най-вече шампион по контакти с клиените, каза още Котан.

МЕТРО предоставя една услуга с такова качество, каквото малко търговски вериги могат да предложат, каза кметът на Плевен Георг Спартански

Приветствие за рождения ден на МЕТРО Плевен отправи и кметът Георг Спартански, който отбеляза, че трудно можем да си представим съвременна България по отношение на търговията с хранителни и нехранителни стоки без трайното и значимо присъствие на търговската верига МЕТРО. „МЕТРО предоставя една услуга с такова качество, каквото малко търговски вериги могат да предложат, а смисълът да се развиваш и да правиш бизнес е именно в това да се сравняваш със своите конкуренти и да предоставяш по-качествени и по-многобройни услуги на по-добра цена. Това носи печалба и те калява в битките с конкурентите, но най-голямата полза е за нас, потребителите“, каза още градоначалникът. Той отправи специална благодарност към ръководството и персонала на МЕТРО Плевен, посочвайки, че благодарение на тях всеки се чувства в магазина, като желан гост и партньор. Нека след 10 години – на 20-ата годишнина, отново се съберем тук на такова мило тържество и ние – клиентите, бъдем пак така доволни и благодарни за това партньорство с търговската верига МЕТРО, пожела Спартански.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: