Седем отбора представиха достойно община Левски на лекоатлетически крос

15.10.2018 12:09

Ученици от СУ „Крум Попов“ и ПГССТ „Н.Й.Вапцаров“ – Левски участваха в лекоатлетически крос по покана на Община Павликени на 11 октомври на площад „Свобода“, съобщи Петя Чолакова – заместник-председател на МКБППМН-Левски. Сред многобройните участници 7 отбора представиха достойно община Левски във възрастови групи: момчета и момичета – VI клас, момчета и момичета VII-VIII клас от СУ „Крум Попов“ и момчета от IX-X и XII клас от ПГССТ „Н.Й.Вапцаров“. Безспорни първенци в бягането на 300 м сред момичета са Елис Хюсеинова Гюнярова – златен медал и Виктория Стефанова Богданова – сребърен медал; на 300 метра – момчета златния медал грабна Янко Горанов Янков от VIII a. Честито на отборите и на техния ръководител Тихомир Иванов от СУ „Крум Попов“!


Абсолютен фаворит в бягането на 600 м за юноши е Илджан Илчов Асенов ученик от ПГССТ „Н.Й.Вапцаров“ – Левски, което му донесе златен медал и овациите на многобройната публика. Честито на победителя и на неговия ръководител Мирослав Данаилов!
Участието на нашите лекоатлети беше финансирано от МКБППМН – Левски по Програма „Чрез спорт към толерантност“, за което благодарим на Ваня Дочева – секретар на Комисията и на г-жа Любка Александрова, която подкрепи събитието, каза още Петя Чолакова.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: