Председателят на НССБ Слави Михайлов се нуждае от помощ!

15.10.2018 15:49
Председателят на Националното сдружение на сираците в България Слави Михайлов се нуждае от финансова подкрепа, за да може да се лекува. Това става ясно от призив, разпространен до медиите от екипа на НССБ. Ще припомним, че Слави Михайлов организира няколко години поред абитуриентски бал за зрелостници в неравностойно положение от училища в област Плевен.
Ето какво се казва в призива, изпратен от НССБ:
„В продължение на повече от 10 дни председателя на Националното сдружение на сираците в България се намира в затруднение да реши здравословния си проблем. През всичките години Слави с огромно желание винаги е откликвал на зов за помощ и е помагал с каквото може за различни социални инициативи. Цялата му обществено полезна дейност е напълно безплатна. Самият той помага и е приел за призвание това защото е отрасъл в социални институции за деца, лишени от родителска грижа. Няма близки и роднини от които да получи помощ. Много хора през годините са получили радост и усмивки благодарение на безрезервната му помощ и подкрепа. Сега самият той има нужда от помощ и не смее да моли никой защото вярва в това, че никой не му е длъжен. Аз като човек, който е част от неговия екип съм много притеснена от факта, че в този труден за него момент той не намира решение.
Според лекарите е нужно да постъпи в болница и да се проведе адекватно лечение. Опитах се няколко пъти да убедя Слави да се обърне с апел към фирми, които да му помогнат за да заплати всичките си здравни осигуровки но той категорично ми отказва. Защото му е неудобно да моли за помощ. За да постъпи в болницата са нужни още 466,34 лева, които да плати към НАП за здравни осигуровки и да влезе в болница. С помощта на добри хора е внесена по голямата част от сумата 1100 лева. Горещо Ви моля с Вашата помощ да му върнем вярата в доброто и да види, че в този труден за него момент не е сам и има подкрепата на много хора. Изпращам ви личната сметка на Слави и при желание някой да помогне може да го направи лично. Изпращам на вниманието Ви документ от спешно отделение от където са видими изследванията и резултатите. Моля да ни помогнете, защото той се е отчаял страшно много, че не може да намери решение. Важно е за нас Слави да бъде здрав за да продължава със същия хъс да бъде двигателят на много социални инициативи.
Оставам с уважение и благодарност, ЗОРКА РАЙЧЕВА, Екип на НССБ“
Ако можете да помогнете, публикуваме и дарителската сметка:
#тагове:

НАЙ-НОВИ: