НУ „Христо Ботев”-Плевен и „Приятели, помагайте!” с обща кампания за хора в нужда

14.10.2018 12:45

Начално училище „Христо Ботев”-Плевен и платформата „Приятели, помагайте!” започват обща кампания за събирането на хранителни продукти за хора, изпаднали в беда. Това съобщава в пост във Фейсбук създателят на платформата, която помага на българи в затруднение, Лео Кадели.

Всички родители на деца от НУ „Христо Ботев“ могат да занесат пакетирани хранителни продукти с дълготраен срок на годност, а от платформата чрез прозрачност (видеоклип или снимки) ще ги предават на хора, които наистина гладуват и се радват дори на един килограм брашно.

„Искам да благодаря на целия екип на г-н Горанов и на него самия за това, че ме направиха част от тяхното ежедневие и ме накараха отново да се размечтая де да беше такава цяла България. Ще продължавам с огромно щастие да ви показвам добрия пример, защото такива хора има и аз ще ги открия един по един и на цялата страна. Такава е мисията на нашата платформа и ние ще я изпълняваме докрай. А нека определени хора продължават да мислят, че доброто не се показва”, казва Лео Кадели като описва какво го е впечатлило в плевенското училище.
„Горанов, приятелю, продължавай да носиш в себе си искреността, справедливостта и строгостта, а чрез нотите на музиката, която ти толкова обичаш, да ги правиш заразни и за хората около теб!”, добавя Лео Кадели.

Снимки: Платформа „Приятели, помагайте!”

#тагове:

НАЙ-НОВИ: