Все по-млади с новите лазерни технологии!

04.10.2018 14:23

Един завършен цикъл от естетични услуги с Alma Harmony XL Pro Lasers и Accent Prime.


Съвременният свят изисква и налага Красотата като комбинация от качества, които дават удоволствие на сетивата и ума. Добре известно е, че физически привлекателните хора имат предимства, както и по-големи лични, социални и икономически ползи. Тези хора получават повече внимание в различни аспекти на живота. В днешното общество, красиво означава добро. Ние всички сме привлечени от красотата, защото несъзнателно прехвърляме добри качества на привлекателните хора като успех, интелект, креативност и честност.
Прави ли ви впечатление, че много наши приятели, както и известни публични личности и звезди от шоу бизнеса през последните години, независимо от възрастта си изглеждат все-по-млади и красиви. Това е така, благодарение на новите, мощно развиващи се технологии и иновации в областта на естетичните лазерни системи и подходи в инжекционните терапии и продукти за подмладяване. Най-важното е обаче, да се следва един постоянен терапевтичен бюти план, който води до натрупване на ефекта и включва както своевременно отстраняване на несъвършенствата с познатите процедури, като инжектиране на филъри на базата на хиалуронова киселина, колагеностимулатори, ботулинов токсин, мезоконци, плазма и други, така и цялостно ремоделиране на кожата на лицето и тялото с лазерни апарати.


Една завършена дермато-естетична практика трябва да разполага с оптимално апаратно оборудване, което да предложи комплексен подход за изграждане на естетична визия.
Какво разбирам под ефект на натрупването:
– Ранно започване на подходящи естетични процедури
– Своеверменно коригиране на забелязани от вас дразнещи дефекти
– Постоянство и спазване на съответния терапевтичен план, изработен от вашия дерматолог
– Комплексна грижа за цялостната визия – едни уголемени устни няма да създадат оптимален разкрасяващ ефект, ако имате акне, петна, капиляри, косъмчета, бръчици, отпуснати участъци и т.н. Необходима е корекция и ремоделиране на цялата дермална тъкан на лицето с подходящ лазер.
– Да се вгледаме в шията, деколтето, ръцете. Тези зони са трудни за работа с конвенционалните техники и изискват специални умения и упоритост от страна на клиента. При първа поява на петна, бръчки и увисване – терапията с лазер е много подходяща и ефективна
– Красивото лице изисква и красиво, стегнато и стройно тяло – терапията с лазер на целулита, мастните натрупвания и стягане и контуриране на силуета допринясат за целия външен вид и носят самочувствие
Всичко това, както и здравосоловният начин на живот, храната, спорта, приемът на вода и хранителни добавки, подходящата козметика, водят до натрупване на позитивни ефекти за нашата кожа, които ще я поддържат жизнена и млада дълги години.


В отговор на Вашите нужди, нашият център притежава известните платформи на израелските лазери #AlmaLasers – #HarmonyXLPro и #AccentPrime. Alma предоставят мултифункционален подход за решение на редица проблеми – премахване на татуировки с различен цвят, хиперпигментациии, фотоподмладяване, лечение на капиляри и малки хемангиоми, бърза, безболезнена и високо ефективна епилация /SHR/, неаблативен лазерен лифтинг – #Clearlift, разграждане на локализирани мастни натрупвания в определени зони на тялото и двойна брадичка, стягане и радиочестотен лифтинг на кожата на лицето и тялото, лечение на целулит. Новата #MicroplasmaRF или #AccentPixelRF е най-модерната и безопасна фракселна технология за тотален скин ресърфейсинг и заличаване на белези и стрии. Всички лазерни терапии са на високо, научно доказано технологично и клинично ниво, иновативни, ефективни и най-вече безопасни.
Д-Р Христина Хайдудова
Дерматология, венерология и естетична медицина
0878 18 68 68; 0878 49 49 65
Haydudova Aesthetic Center
Плевен, ул. Цар Борис III, №12
Търговски Център Макси, етаж 3
www.estetika.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: