Депутати от „БСП за България“ се срещнаха с жители на населените места от община Долни Дъбник

03.10.2018 8:54

Народният представител от 15 Плевенски МИР Стефан Бурджев, заедно с колегите от парламентарна група на „БСП за България“ проф. Иво Христов и Тома Томов, се срещнаха на 2 октомври с жителите на село Садовец, община Долни Дъбник.
В пълната зала в Садовец те разговаряха с жителите на селото и останалите населени места в общината. Присъстващите споделиха своето разочарование от политиката на управляващите по отношението на българските села – проблемите с инфраструктурата, здравеопазването и демографската катастрофа, ниските пенсии и високата безработица.


Народните представители от парламентарна група на „БСП за България“ представиха проекта “Визия за България “, който срещна широко одобрение. Присъстващите на срещата споделиха безпокойството си от приемане на България в еврозоната и приемане на еврото като разплащателна единица. Основание за техните притеснения е страхът, че основната тежест ще падне върху обикновените хора.
Срещата с жителите на населени места от община Долни Дъбник е по инициатива на председателя на общинската организация на БСП Маргарита Стойчева и се реализира със съдействието на народните представители от парламентарна група на „БСП за България“ от 15 Плевенски МИР. На срещата присъства и областният младежки лидер на партията Веселин Радев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: