Започна поредицата от срещи на народни представители от „БСП за България“ в Плевенски регион – снимки

02.10.2018 9:16

Народният представител от 15 Плевенски МИР Стефан Бурджев, заедно с колегите от парламентарна група на „БСП за България“ проф. Иво Христов и Тома Томов, проведоха на 1 октомври редица срещи в Никопол и други населени места от Дунавската община. Те разговаряха с представители на банатската общност в с. Асеново, а после в с. Новачене посетиха земеделската кооперация. Част от посещението им в никополска община бе и обиколката на културно-историческите забележителности в региона.
По-късно през деня народните представители от парламентарна група на „БСП за България“ Стефан Бурджев, проф. Иво Христов и Тома Томов обсъдиха на среща с граждани, провела се в общинския център, местни проблеми и възможностите за решаването им! Срещите в Никополско бяха по инициатива на председателя на общинската организация на БСП Атанас Николов и се реализират със съдействието на народните представители от от парламентарна група на „БСП за България“ от 15 Плевенски МИР.


Днес обиколката на депутатите от „БСП за България“ в Плевенска област продължава в населени места от община Долни Дъбник и среща-дискусия с жителите на село Садовец.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: