В ликвидирането на 56 произшествия са участвали плевенските огнеборци в изминалите три дни

01.10.2018 9:35

За периода от 28 септември до 1 октомври 2018 година служители от РДПБЗН участваха в ликвидирането на 56 произшествия, съобщават от Пресцентъра на ОДМВР-Плевен.

Екипи с пожарна техника гасиха пожари в сухи треви в землищата на селата Петърница, Бръшляница, Долни Вит, Гривица, Бресте, Черковица, Згалево, Муселиево, Каненец, Гиген, Ореховица, Малчика, Къртожабене, Шияково, Ставерци, Брест, Ленково, Рупци, Въбел, Комарево, Брегаре, Писарово, Староселци, Къртожабене и градовете Кнежа, Плевен, Искър, Долни Дъбник, Тръстеник, Долна Митрополия, Белене. Потушиха пожар в отпадъци в село Бръшляница.

Оказаха техническа помощ на самотноживееща и трудноподвижна жена в апартамент в Плевен на улица „Княз Борис I“ и на мъж в жилище в град Плевен на улица „Чаталджа“, отстраниха опасно дърво в град Плевен на улица „Ангел Кънчев“ и изсъхнало дърво в центъра на село Беглеж, съдействаха за измиване на пътното платно след ПТП в град Кнежа и при инцидент с опасни вещества и материали – счупен термометър в град Левски на улица „Никола Въпцаров“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: