Плевен става бизнес столица този уикенд

29.09.2018 8:15

Най-горещата точка в Плевен тази събота ще бъде Медицински университет – Плевен, където от цялата страна пристигат лектори за първото по рода си събитие в града. Септември дойде и наред с учениците е време и по-порасналите от нас да се върнем на скамейката в образователната институция, защото понякога наученото само за един ден може да бъде по-ценно от всичко досега. Колко от вас са мечтали да започнат собствен бизнес и са се отказали или отлагат, чакат просто да се случи? Както се казва в един стар виц за печалбата от лотарията – ако искаш да спечелиш, поне си пусни фиш! Тоест ако искаш да ти се случи нещо различно, да събереш смелост, да си дадеш начална скорост – ела на конференцията!

Те са вдъхновяващи. Те са новатори в областта си. Запознайте се с лекторите в конференцията „Анатомия на бизнеса”:

Натанаил Стефанов е съосновател на BESCO – българската стартъп асоциация. Обича България и е посветен на работата за икономическото и социалното развитие на страната. Личната му мисия е да подобри комуникацията между стартиращите компании и институциите. Компанията му BESCO, чрез партньорските си взаимоотношения, подпомага български компании да навлизат по-лесно на световния пазар.

Невен Дилков е предприeмач и инвеститор. Основател е на Нетера – един от водещите телекоми в Европа вече 22 години. Стои зад проекти като Sofia Data Center – първият независим дейта център в Централна и Източна Европа, NetIX – дистрибутирана интернет ексчейндж платформа; Нетера ТВ – първата онлайн телевизионна платформа за българите в чужбина; Cloudware – високопроизводителни и гъвкави виртуални сървъри, управляеми през интернет, NetFleet – система за проследяване на подвижни обекти в реално време и още много други.

Александър Дурчев е основател и СЕО на All Channels Communication Group (ACCG). Преподавател е в Американския университет в Благоевград, в СУ „Св. Климент Охридски“. Той е учредител и представител на Innovation in Politics Institute за България. В периода 2011-2014 г. е председател на Българската асоциация на PR агенциите. All Channels Communication Group пораства от PR агенция до най-голямата независима комуникационна група. В началото на 2018 г. компанията отвори свой офис във Виена, Австрия. Групата е комуникационен партньор на Avon, Philips, Discovery Channels, Raiffeisen Bank, Heineken Bulgaria, Jameson, Kaufland, Decathlon, Европейската комисия, DM, JDE, The Mall, LG, BASF, Mastercard, „Оргахим“ и др.

Туньо Зафер е изпълнителният директор на pCloud – компания за облачни услуги за съхранение на данни, която вече достигна над 7 милиона потребители! Преди да се заеме с проекта pCloud има богат мениджърски и маркетингов опит от 15 години в сферата на технологиите, участвал е в проекти като МТелеком, Host.bg, Grabo.bg, Mobile Innovations и др.

Стефан Данчев започва кариерата си като търговец в първия телеком в Бългрия. След усилен труд и резултати му предоставят възможността да обучава всички търговци в страната. Година по-късно започва да отговаря за On the job и Classroom обученята на мениджърите в същия телеком. Известно време след това, след интересна история придобива права да провежда обучения в България на един от топ 5 CEO в света – Грант Кардон. По програмата на Кардон, Стефан работи с търговците на BMW и Peugeot. Успоредно с това води въвеждащи обучения за “Poker Stars” в България и други страни. Сертифициран обучител от международната коучинг федерация.

Темелко Дечев е главен изпълнителен директор на Prosperamo. Компания, която помага на фирми и корпорации да се развиват, преодолявайки критични пропуски и скритите възможности за експанзия и растеж. Темелко е и основател и CEO на ExpandX, маркетинг агенция предоставяща digital, creative и web решения за местни и чуждестранни бизнеси. Също така той е и Бизнес Съветник в няколко Блокчейн проекта.

Георги Малчев е преподавател по маркетинг и реклама в Нов Български Университет, Университета за Национално и Световно Стопанство, Softuni Digital. Член на жури на конкурси за дигитален маркетинг. Той притежава 20 години бизнес и маркетинг опит – като журналист, управленски консултант, мениджър във фирма за корпоративни финанси, оперативен директор, директор бизнес развитие и член на СД на холдинги за услуги и инвестиции, съдружник в стартиращи компании. В момента Георги е управляващ съдружник в агенцията за интегриран дигитален маркетинг xplora.bg. Клиенти на агенцията за целия си дигитален маркетинг са над 50 мултинационални и местни компании, от бързооборотни стоки през индустриални продукти до финансови услуги.

Д-р Хюлия Ферадова е възпитаник на Английска гимназия „Гео Милев“, гр. Русе (2008г). Завършва Медицински университет – Плевен през 2014г. с отличен успех като „Първенец на випуска“. От февруари 2015г е редовен докторант към Медицински университет – Плевен и лекар в Хирургично отделение на МБАЛ „Света Марина-Плевен“. От 2012г. е част от екипа па HIFU(хайфу) – център „Св. Марина“, единствен клиничен център в Източна Европа за неинвазивно лечение на солидни тумори чрез високоинтензивен фокусиран ултразвук, като се занимава предимно с онкологочина патология. Преминала е специализирано теоретично и практическо обучение по новата технология в Чонгчинг, Китай и Бон, Германия. Има множество участия с презентации в международни форуми – в Германия, Турция, Словения, Китай и България. Участва в авторския колектив на 3 статии в български списания и 4 статии в чужди списания. Три години поред е част от организационния комитет на Училището по лапароскопска и роботизирана хирургия за студенти в МУ-Плевен.

Тодор Митов е асистент проекти във фондация ИКТ Клъстер, която е една от посредническите организации в България по европейската програма Еразъм за млади предприемачи. От 2015 година, Тодор отговаря за намирането и подпомагането на амбицирани начинаещи предприемачи да реализират идеите си за собствен бизнес, като се възползват от знанията и опита на опитни и успели предприемачи от цяла Европа.

Те са подготвили интересни истории от практиката си, които няма как да чуем в университета или в училище. Споделяйки за своите върхове и спадове, те ще ни предадат частица от своето вдъхновение, за да се занимаваме и ние с това, което ни прави наистина щастливи. Все още имате шанс да бъдете в центъра на събитията – зала „Амброаз Паре” на Медицински университет – Плевен, 29-ти септември (събота). Освен всичко останало посетителите ще радват и на подаръци от www.superhosting.bg
Пълната програма и регистрация за събитието може да направите от тук: www.nationalconvention.jci.bg Пропуск ще можете да получите и в събота на място!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: