Ученик от НУ „Христо Ботев“ – Плевен с награда от национален конкурс

25.09.2018 8:58

Кубрат Минковски – ученик от 3 а клас с класен ръководител Севдалина Стоянова от НУ „Христо Ботев“, гр. Плевен с награда от ХХ Национален конкурс „Космосът – настояще и бъдеще на човечеството“, организиран от Фондация „Еврика“ в партньорство със звената за извънкласни дейности по наука и техника сред учащите се, научни и неправителствени организации, редакции.
Конкурсът е в Националния календарен план за извънучилищни дейности на Министерството на образованието и науката и се ползва с подкрепата на българските учени, работещи в областта на изследването и усвояването на Космоса.
Тържественото награждаване ще се извърши на 01.11.2018 г. в Националния политехнически музей в гр. София. Наградите ще бъдат връчени от първия български космонавт – генерал Георги Иванов.
Директорът и екипът на НУ „Христо Ботев“, гр. Плевен поздравяват Кубрат с извоюваната награда и му пожелават бъдещи успехи и високи постижения в областта на науката и изкуството, като му благодарят за отличното представяне и повишаване авторитета на училището.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: