Плевен посреща есента с интерактивна телевизия от 4К България

24.09.2018 12:59

От началото на септември плевенчани имат възможността да ползват най-модерната телевизионна услуга – интерактивна телевизия (IPTV) от местния оператор 4К България ЕООД.
4K България е амбициозен проект на екип с над 10-годишен опит в областта на разработката и внедряването на IT решения на територията на Плевен. Интерактивната телевизия е услуга от ново поколение, базирана е на съвременна IPTV технология и предлага изключително качество на картината и звука, както и нова функционалност, с която традиционното гледане на телевизия се превръща в необикновено изживяване.

Защо Интерактивна телевизия:

„IPTV е най-новият и модерен начин за разпространение на съдържание – обяснява Самуил Арсов, управител на 4К България ЕООД – ако до скоро сме били просто пасивни зрители на телевизионните програми, сега посредством интерактивните функции ние вече се превръщаме в активни участници и избираме сами какво и кога да гледаме, възползваме се от възможността за превъртане назад на тв предавания, спиране на пауза и стартиране отначало, можем да създаваме списъци с любими предавания, да осъществяваме родителски контрол и т.н. Телевизията се приема с допълнително устройство /set-top box/, което дава повече интерактивни опции и осигурява отлично качество на картината и звука.“

Поради технологичното изискване за IP свързаност, услугата е достъпна за клиенти с активен абонамент за интернет като клиентът има свободата сам да избере кой да бъде доставчикът на тази услуга. Интерактивната телевизия на 4К България към момента може да бъде заявена онлайн на интернет страницата 4ktv.bg и в офисите на официалните търговски посредници на марката – Айтисървис 2009 и TheZone Fiber, от които могат да бъдат получени пълна информация за параметрите на услугата и специални предложения за пакетна услуга – оптичен интернет плюс интерактивна телевизия.

Адреси на търговските посредници в Плевен:

Айтисървис 2009 – ул.“Заменхоф“ №1, itservice-bg.net
TheZone Fiber – ул.“Данаил Попов“ №2А и Панорама мол – ниво 0, thezone.bg

#тагове:

НАЙ-НОВИ: