Огромен интерес към кампанията „Стара хартия за нова книга“ в Плевен (снимки)

24.09.2018 10:39

Огромен интерес сред плевенчани предизвика благотворителната кампания „Стара хартия за нова книга“, която днес дебютира в нашия град, видя репортер на „Плевен за Плевен“. Събитието се провежда между 10,00 и 14,00 часа на пл. „Възраждане“ пред сградата на Общината. Регламентът на кампанията гласи, че всяко дете, което с помощта на възрастен предаде 5 кг хартия за рециклиране, ще получи нова книжка по избор. А всички, които донесат допълнителни 5 кг, ще бъдат възнаградени с новото издание „Грийн тийн“, публикувано специално за благотворителната кауза. Организатори на събитието са „ЕКОПАК България“, Книжен център „Гринуич“ и Община Плевен.

Част от програмата на кампанията е и спектакълът „Цирк“ от „Театъра на приказките – София“. Постановката е носител на награда, връчвана от посланика на Холандия в България, и е представяна пред международно жури на престижни фестивали за куклено изкуство в Италия, Швейцария, Холандия, Португалия, Франция, Испания и др.

В празничната програма участват още хорова формация „Звъника“, вокална група „Арлекино“, детски фолклорен танцов ансамбъл „Нашенчета“, клуб по спортни танци „Дъга“, модерен балет „Венда“.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: