Иван Печев от Червен бряг с първа награда в конкурса „Рап за България“

23.09.2018 16:12

Финалният концерт на първия по рода си музикален конкурс „Рап за България” се проведе вчера в София. Денят на Независимостта на България беше избран неслучайно, тъй като основната цел на музикалното събитие бе да се да популяризират изпълнители, които създават песни за България и на български език.

Конкурсът е финансиран и организиран от г-н Ангел Джамбазки, с любезното съдействие на един от най-добрите български рап изпълнители – Alex P., който бе председател на журито, информират от НЧ „Н. Й. Вапцаров 1908“ – Червен бряг.

Компетентното жури единодушно определи за победител и носител на първа награда Иван Печев от група БЕРЕГ към НЧ „Н.Й.Вапцаров 1908” – Червен бряг.
Освен моралния и финансов стимул Първата награда дава възможност на автора да направи професионален студиен запис на песента, с която е спечелил конкурса.
На официалната страница на РАП ЗА БЪЛГАРИЯ Иван Печев споделя:
„Участието в този конкурс за мен беше чест и удоволствие. Смисълът на рап музиката е да се говори честно, да се каже истината. Тогава посланието има тежест. За България не може и не бива да се говори друго освен истината. Всички участници го направиха, всеки по свой начин.
Благодаря на г-н Джамбазки за това, че подкрепи тази родолюбива инициатива, на Alex P. и организаторите за огромния труд, който положиха за да я осъществят, на участниците за смелостта да отстояват себе си в България, на публиката за подкрепата.“.

Снимки: НЧ „Н. Й. Вапцаров 1908“ – Червен бряг

#тагове:

НАЙ-НОВИ: