Талантлива плевенска маникюристка гледа към престижен шампионат в Париж след победа в Русия

23.09.2018 15:48

След първо място на Второто издание на шампионат за маникюристи „Golden queen“ в Тула, Русия, талантливата плевенска маникюристка Виктория Чапанова вече е затаила дъх за успешно представяне в Париж на 27 септември в престижната надпревара „Best of the best“. На този шампионат получават правото да участват само маникюристи, печелили първи места през изминалата година.

Състезанието в Русия, на което Вики завоюва поредното си отличие за годината, се е провело на 13 септември. Работите на българките са били представени от Мирослава Велева-Радкова, сертифициран международен съдия за България.

„От доста време назряваше идеята ми за този конкретен дизайн, с който да участвам в категория постер. В тази категория се гледа цялостната визия и с нея искаме да пресъздадем конкретен образ, който да въздейства на журито или чрез една снимка да разкажем цяла история”, разказва Виктория.

„Дизайнът, който изработих е изградени нокти с УВ гел в авангардна екстремна форма stiletto с перманентен френски, т.е. вграден френски. Исках да създам настроение за романтика, стил и страст. Разбира се, заложих за акцент на червения цвят. И за да е още по-усложнен самият образ добавих ръчно декорирана маска в стила на ноктите. Много часове работа имах дори по самата маска, защото всеки един 3D елемент е отделно изработен с акрил. Винаги съм харесвала този авангарден ефект. С този дизайн успях да въздействам на журито и да се класирам на първо място в категория постер”, казва още талантливата маник’ристка.

Тя благодари на екипа от фотограф и гримьор, с който е работила по представяне на творбата си – Александър Илиев и Снежина Желязкова.

„Те дадоха всичко от себе си, за да създадем този толкова въздействащ образ и приеха много присърце цялата идея. Успяха да реализират всеки един детайл, за да бъде наистина перфектен резултат, за което им благодаря от сърце. Това отличие е не само мое, но и тяхно”, добавя Вики.

Снимки: личен архив

#тагове:

НАЙ-НОВИ: